06 52180521

Persoonlijke, degelijke en betrouwbare dienstverlening

Over de Vries


Mijn naam is Jent de Vries en ik ben geboren op 18 november 1953

 
Ik ben getrouwd met Ria en samen hebben wij 3 uitwonende kinderen, 2 aangetrouwde kinderen en 2 kleinkinderen. Wij wonen meer dan 30 jaar in ons verbouwde boerderijtje aan de Grytmanswei te Niawier.
 
Vanaf mijn 16e jaar ben ik bij de bouw betrokken . Eerst als timmerman/metselaar. Na verschillende studies ben ik aan de slag gegaan als vertegenwoordiger/relatiebeheerder en bedrijfsleider in de bouwmaterialenhandel. In deze functie heb ik voor 2 grote bedrijven vestigingen opgebouwd.
In deze jaren ben ik tevens actief geweest in de gemeentepolitiek; van 2002 tot 2006 was ik raadslid. Vandaag de dag werk ik als onafhankelijk adviseur en adviseer bedrijven/ondernemers en particulieren.
 
Door mijn jarenlange ervaring in de bouwwereld - meer dan 40 jaar - heb ik een goed en gedegen netwerk opgebouwd in onder andere de bouwwereld; van leverancier tot verwerker en alles wat daar maar iets mee te maken heeft. Ook in het politieke landschap van politici en overheidsbestuurders weet ik prima mijn weg te vinden.

 

Ik ben op zoek naar een bouwadviseur

U hebt het druk, beide een fulltime baan en een paar kids. Toch wilt u uw woning verbouwen of mogelijk een nieuwewoning laten bouwen.

Lees meer >

Ik heb een zakelijk conflict

U hebt als opdrachtgever een verschil in opvatting met de uitvoering van uw opdracht en u wilt een conflict vermijden

Lees meer >

Ik heb behoefte aan opdrachten

De groei van uw bedrijf stagneert en u zit te springen om nieuwe klanten en opdrachten.

Lees meer >

Ik zoek hulp bij in- en verkoop

U staat op het punt een grote aankoop te doen maar bent niet helemaal zeker van uw zaak.

Lees meer >